Late update!

Hosszú idő után ismét itt.

Nem tűntem én el, szimplán csak lusta voltam, és nem is volt igazán miről írni, sajnos most sincsen annyira, de összegyűlt pár apróság amit érdemlegesnek tartok megosztani:

Griffon: Yakumo Ran ORDERED!

Őszintén szólva már akkor szóltam az Animelandnak Hogy rendeljék be amikor még kép sem volt róla, hogy fog kinézni a figura, azonban a legutóbbi pár figurájuk meggyőzött arról, hogy minőségi darab készül, nem is kellett csalódnom, nagyon várom, hogy kezembe kaphassam.

A “Mellékes~” Bejegyzésben előkészített figurák elkészültek, nagyon jó munkát végzett a festő, történetesen tudom róla hogy kizárólag ecsettel dolgozik, én is a kezdetekben csak erre számíthattam, így minden tiszteletem az övé, de beszéljenek a képek:

 

 

Beruháztam egy PsP kamerába, remélem jövihéten megkapom és a saját képeim az eddigi megagyenge minőségnél jobbak lesznek.

Végül pedig Az oldalam ma megérte a 11000. látogatóját, őszintén csodálom a kitartását annak a pár embernek akik napi szinten csekkolták és elnézést tőlük az offline állapotomért. Remélem lesz majd miről írni hamarosan!

7 hozzászólás to “Late update!”

  1. Valóban jól sikerültek a resinek!

    Gondolom már értesültél a Phat Company-féle Ranról. Az is be lesz szerezve? 😀

    • Jakker Says:

      Igen a következő postban arról is írni fogok, és szerintem az is mindenképp kelleni fog.

  2. alvaro Says:

    Gensokyo-gömböt Rannak 😀

  3. Möraja Says:

    De gyönyörűűű az a figuraaaa *.*Mármint Ran. Nagyon szép lett, mondjuk attól a kompániától eddig csak jókat kaptunk – már amennyit ismerek a munkáikból:D

  4. Mercii Says:

    Dizzy ilyen picike lenne? 🙂

    Ran figura tényleg nagyon szép *-*

    • Rui-chan Says:

      Igen, Dizzy 1/8-as figura, míg a mögötte lévők 1/6-osak. Ebben az előredőlő pózban 18 cm magas.

      Nekem a Kotobukiya/Ichijinsha-féle Aya tetszik nagyon. *.*

  5. Az a Dizzy de komoly! :O :O :O

Hozzászólás